Evenemangsutvecklare

Evenemangsutvecklare

Om arbetsplatsen
Vi söker nu efter dig som vill utveckla den fulla potentialen inom vår evenemangs- och konferensverksamhet på kulturhuset Pigalle tillsammans med kollegor på Kultur- och fritidsförvaltningen. Kulturhuset Pigalle består av ett stadsbibliotek, en konsthall samt ytor för arrangemang och program, bl.a. en stor teatersalong. I huset finns också kommunens musikskola.

Arbetsuppgifter
Som evenemangsutvecklare i Nässjö kommun kommer du att ha ett utvecklande och varierat arbete där du samarbetar med många olika aktörer. Du har en nyckelroll i arbetet som innebär att: * Ta fram en långsiktig plan för evenemang och programverksamhet på Kulturhuset Pigalle. * Planera, strukturera och genomföra evenemang från ax till limpa. * Kontakta och boka in föreläsare, artister m.m. till Kulturhuset Pigalles programverksamhet. * Vara huvudansvarig för att koordinera konferensbokningen på Kulturhuset Pigalle. * Omvärldsbevaka och hålla sig a jour inom evenemangsområdet. * Med kvalité och professionalitet säkerställa att besökare på Pigalle i Nässjö kommun får den bästa upplevelsen av sitt besök.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, strukturerad och strategisk, har ett gott affärssinne, är en skicklig koordinator och tycker om att samarbeta med kollegor. Du ska ha ett intresse för kultur och evenemang och du har en god social förmåga. Du är bra på att se affärsmöjligheter och förstår vikten av paketering och konceptualisering. Du är välorganiserad samtidigt som du kan improvisera vid behov. Vi vill att du har: * Eftergymnasial utbildning som anses relevant för uppdraget. Exempelvis utbildning inom evenemang, projektledning, affärsutveckling etc. * Erfarenhet av att driva, leda och utveckla projekt * Erfarenhet av affärsutveckling och införsäljning * Hög digital mognad * God kommunikativ förmåga * Behärska svenska och engelska i tal och skrift * B-körkort Ett brett personligt nätverk inom branschen är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Ulf Moberg
Telefon 0380-518999
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.