Enhetschef serviceenheten

Enhetschef serviceenheten

Som enhetschef har du ett personal-, ekonomi och verksamhetsansvar för din enhet. Utöver de uppgifterna är förmågan att leda, stödja, vägleda och utveckla dina medarbetare utifrån den enskildes förutsättningar mot en fast anställning mycket viktig. Du måste som person vara ansvarstagande, flexibel, strukturerad och kreativ då arbetsuppgifterna ständigt växlar och personalomsättningen är relativt hög. I uppdraget ingår att du aktivt ska söka nya meningsfulla arbetsuppgifter vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Krav på 3-årig gymnasieutbildning
Krav på körkort B, önskemål BE

Beteendevetenskaplig påbyggnad eller arbetslivserfarenhet inom området är meriterande.


För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniska serviceförvaltningen har en bredd av yrkesområden och kompetenskrav. Inom förvaltningen bedrivs lokalvård, förvaltning av kommunens lokaler, kök för skolor och äldreboenden och trafikfrågor. Vidare svarar förvaltningen för utbyggnad av nya bostads- och industriområden samt försäljning av industri- och bostadstomter.