Elevassistent till Handskerydsskolan

Elevassistent till Handskerydsskolan

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Barn- och utbildningsförvaltningen söker elevassistent till Handskerydsskolan. Som elevassistent arbetar du i förskolan eller skolan och hjälper barn och elever som behöver stöd för att kunna följa med i verksamheten. Vi arbetar med flexibla undervisningsgrupper. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för verksamheten. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn, ungdomar och vuxna är viktigt. Den vi söker. * är en skicklig, kreativ och aktiv person. * kan analysera vad som sker runt eleverna och deras skolsituation. * är bra på kommunikation med både barn och vuxna. Ditt uppdrag är att vara en resurs i gruppen och ge stöd och stöttning till olika elever i olika situationer under skoldagen och på fritids.

Kvalifikationer
Vi söker en elevassistent med kunskap/erfarenhet av elever med särskilda behov. Du kommer att ha ett förhöjt ansvar för en elev, men även arbeta med övriga elever i gruppen Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi tillämpar löpande rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Berg
Telefon 0380-51 81 72
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.