Destinationsutvecklare till Ett annat Småland

Destinationsutvecklare till Ett annat Småland

Om arbetsplatsen
Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia - byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer att överraska dig!

Arbetsuppgifter
Ta chansen att vara med och utveckla Nässjö kommuns besöksnäring! Vår destinationsutvecklare går vidare till nya utmaningar och nu söker vi en driven projektledare som vill fortsätta arbetet med att utveckla Nässjö som destination. Fokus ligger på att stärka kommunens samarbete med besöksnäringsföretagen och Nässjö som besöksmål inom ramen för vårt platsvarumärke. Till grund för arbetet ligger kommunens destinationsutvecklingsstrategi. Som destinationsutvecklare ska du: * Driva Nässjö kommuns destinationsutveckling utifrån besöksnäringsstrategin * Samordna projekt och möten med besöksnäringen och kommunala förvaltningar * Arrangera och ansvara för nätverksträffar för besöksnäringen * Leda kommunens styrgrupp för besöksnäringsarbetet * Genomföra regelbundna företagsbesök hos besöksnäringen * Stötta besöksnäringen i att utveckla koncept och paketera produkter * Bistå besöksnäringen i affärsutvecklingsfrågor med stöd av Nässjö Näringsliv AB * Samordna den övergripande marknadsföringen utifrån platsvarumärket Ett annat Småland, i samarbete med kommunikationsenheten * Vara kontaktperson för externa parter t ex Smålands turism, samt för besöksnäringsföretagen

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ta ansvar för att fortsätta utveckla Nässjö kommuns besöksnäringsarbete. Du är en erfaren projektledare med affärssinne och känsla för entreprenörskap. Du har en projektledarutbildning eller destinationsutvecklingsutbildning i bagaget, eller har dokumenterade kunskaper som förvärvats på annat sätt. Du är driven, välorganiserad, trygg och självgående. Du brinner för utvecklings- och förändringsarbete och vill ständigt framåt. Att hålla workshops eller leda möten faller sig naturligt för dig och du har lätt för att knyta kontakter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är heltid och tillsvidare, med placering på kommunledningskontoret. Arbetet sker i nära samarbete med Nässjö Näringsliv AB.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Johansson
Email Mejla Elisabeth Johansson
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.