Ängs skola söker lärare i fritidshem

Ängs skola söker lärare i fritidshem

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Äng Ängs skola är en liten personlig skola på landet, med närhet till både Jönköping och Nässjö. På skolan finns årskurs F-3 och fritidshem. Här ges eleverna möjlighet att arbeta över årskursgränserna. I skolbyggnaden finns fritidshem, årskurs F-3 och även delar av förskolan. Skolgården inbjuder till mycket lek och rörelse, och gränsar både till skogen och kohagen. På rasterna har leken ett stort utrymme där alla deltar, stor som liten. Som pedagog på skolan arbetar du nära andra kollegor, där arbetet bygger på samarbete.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa till att planera och genomföra undervisningen på fritidshemmet, samt att dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull och utmanande vistelse i våra verksamheter. Här är din kompetens som lärare, viktig i arbetet med elevernas trygghet och inflytande som skolan bedriver.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare med inriktning mot fritidshem - alternativt utbildad lärarassistent. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är slutet utav dina studier, är du också välkommen att söka. Som pedagog på Ängs skola är du beredd att arbeta med stor flexibilitet, där helhetssyn och lösningsorientering är centralt för verksamheten. Du har en positiv syn på uppdraget och du vill bidra till din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Johan Wirzén
Telefon 0380-51 79 36
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.