Produktionschef Energi till Nässjö Affärsverk

Produktionschef Energi till Nässjö Affärsverk

Beskrivning

Är du en erfaren ledare som motiveras av att skapa affärsmässig samhällsnytta? Då kan du vara den person som vi söker till tjänsten som Produktionschef Energi till Nässjö Affärsverk, ett kommunalt energibolag med starkt varumärke.

Som Produktionschef hos Nässjö Affärsverk ansvarar du för drift och underhåll av avdelningens värme- och elanläggningar. Du arbetar med att planera, optimera, följa upp samt utveckla medarbetare och verksamhet. Du har personalansvar för 12 medarbetare som tillsammans arbetar med driften av kraftvärmeverket samt pannor i Nässjö, Bodafors och Anneberg. Du rapporterar till Energichefen, som du även arbetar nära i det strategiska arbetet med att vidareutveckla företaget med fokus på att skapa affärsmässig samhällsnytta för kunderna, bidra till en attraktiv kommun och ett hållbart samhälle.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Coacha och leda medarbetarna mot uppsatta mål och budget.
  • Utveckling, effektivisering av system, teknik och processer.
  • Utredningar och projektledning kopplat till exempelvis underhålls-, ombyggnads- och investeringsprojekt mm.
  • Rapportering till myndigheter och kontrollorgan.
  • Delta i upphandlingar.
  • Medverka i upprättande av mål, verksamhetsplanering och budget.
  • Uppföljning och rapportering av verksamhetsmål och ekonomiska resultat.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och erfaren i din ledarroll. Du har en högskoleutbildning inriktning energi, samt några års relevant erfarenhet, eller utbildning och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet från en teknikorienterad miljö inom processindustri eller liknande samt ett tekniskt intresse. Arbete med miljöfrågor och/eller erfarenhet från energibranschen är en fördel, men inget krav. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad och målinriktad samtidigt som du är en relationsskapande och kommunikativ person, som trivs med ett självständigt arbete i nära samarbete med andra. Du har ett coachande ledarskap, är både lyhörd och tydlig och du trivs med att ta ett stort eget ansvar i en självständig roll i nära samarbete med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en bred roll hos ett stabilt företag som verkar i en framtidsbransch som är inne i en spännande utvecklingsfas kopplat till energiomställning och ny teknik. NAV är en framåtriktad arbetsgivare som värnar om medarbetarnas balans i livet och arbetslivet. Arbetsmiljön präglas av frihet under ansvar, hög motivation, stark teamanda samt stora möjligheter till att vara med och påverka.

Rekryteringsprocessen innehåller personlighetstester och bakgrundskontroller. Vi genomför löpande urval.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten eller kontakta oss för mer information.
Mer info
Kontaktperson Maria Lund
Telefon 0380-51 70 51
Område Nässjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nav.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nässjö Affärsverk

Nässjö Affärsverk AB (NAV) har verksamhet inom fjärrvärme, elnät, fibernät, renhållning, vatten och avlopp samt drift och underhåll av gator, parker och fritidsanläggningar i Nässjö kommun. Verksamheten innefattar även utförande av mark och anläggningsarbeten. Fjärrvärmeverksamheten är förlagd till Nässjö tätort, Bodafors och Anneberg medan övriga verksamheter bedrivs i hela Nässjö kommun. NAV har ca 140 medarbetare som arbetar för att få människors vardag att fungera utifrån visionen "Tillsammans skapar vi livskvalitet – med kunden i centrum och kommande generationer i tanken".

Läs gärna mer på www.nav.se.