Säljledare till Mio Nässjö

Säljledare till Mio Nässjö

Arbetsuppgifter
Vi söker en säljledare som tycker om att jobba i ett högt tempo. Som säljledare arbetar du, förutom med försäljning, även med planering och uppföljning av butiksdriften. Dina arbetsuppgifter blir främst att tillsammans med butikschefen, ledningsgruppen och våra duktiga medarbetare driva ett lönsamt försäljningsarbete mot uppsatta mål. Som säljledare coachar du dina medarbetare i det dagliga försäljningsarbetet och tillsammans skapar ni kommersiella och inspirerande miljöer, och exponeringar utefter Mios koncept och sortiment.

Som säljledare ingår du i butikens ledningsgrupp och skall på ett aktivt sätt delta i såväl den dagliga driften som den långsiktiga och strategiska planeringen inför framtiden tillsammans med butikschef, säljledare och lagerledare.

Meriterande erfarenheter
  • Dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse av försäljning
  • Erfarenhet från ledande befattningar inom detaljhandeln med goda resultat.
  • Erfarenhet av schemaläggning och personalplanering i butik
  • Butikskunskap och ett stort sinne för ordning och reda
  • Erfarenhet av affärssystem för detaljhandeln.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har intresse av möbler och heminredning. Du har en god förmåga att hålla ordning och reda samt brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo. Som ledare är du lyhörd och har god kommunikationsförmåga samt ett coachande förhållningsätt.

Passar detta in på Dig?
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och innefattar kvälls- och helgarbete. Tillträde efter överenskommelse.

Skicka din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till jobb.nassjo@mio.se. Märk ansökan "säljledare Nässjö".

Vi tillämpar löpande urval, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Ansök senast den 27 oktober 2019.

sökord
säljare
säljledare
försäljning
möbler
inredning
Mio
Mer info
Email Mejla Mio
Område Nässjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen tio år i rad.