Extrapersonal säljare/butiksmedarbetare Mio Nässjö

Extrapersonal säljare/butiksmedarbetare Mio Nässjö

Arbetsuppgifter
Vi söker extrapersonal som säljare/butiksmedarbetare som gillar att jobba i ett högt tempo.

Meriteriande erfarenheter

  • Erfarenhet och ett stort intresse för försäljning/service
  • Erfarenhet av affärssystem inom detaljhandeln
Personliga egenskaper
Vi söker Dig som har en god förmåga att hålla ordning och brinner för service, både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med övriga medarbetare.

Passar detta in på Dig?
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt och stimulerande arbete. Du blir en del i vårt nya engagerade och positiva team. Vår ambition är att ge marknadens bästa service som alltid överträffar kundens förväntningar.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helg. Det finns möjlighet till semestervikariat 2020.

Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till: jobb.nassjo@mio.se. Märk ansökan "extrapersonal säljare". Intervjuer kommer att påbörjas i slutet av november, tjänsterna kommer att tillsättas löpande.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 december 2019.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen tio år i rad.