Jobba som lastbilschaufför på Postnord i Nässjö!

Jobba som lastbilschaufför på Postnord i Nässjö!

Vill du bli en del av nordens främsta företag inom kommunikations- och logistiklösningar? Är du i slutet av din C-chaufförsutbildning och vill skaffa din första erfarenhet, eller har du några års erfarenhet sedan tidigare och vill få in en fot på ett stort företag? Oavsett så kan vi ha jobbet för dig! Här får du en trygg anställning med kollektivavtal. Läs mer om tjänsten och varmt välkommen med din ansökan!

Här kommer du att bli anställd som konsult hos oss på Manpower och jobbar hos vår kund PostNord i Nässjö. I ditt arbete kommer du att köra ut leveranser till företag i Nässjö med omnejd. Förutom din lastbil så är även en handdator ett av dina främsta verktyg och du kommer i din utbildning lära dig hur den fungerar. Arbetet innebär också mycket kontakt med nya människor och är på så vis väldigt socialt!

Här blir du en del av ett väletablerat företag som är ledande inom leverans av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom hela Norden. Förra året hade PostNord hela 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Tänk att få krydda CV:t med erfarenhet från ett så välkänt företag!

Tjänsten startar 1:a juni och löper på fram tills den sista augusti med god chans till direktanställning. Kan du börja redan nu finns det även möjlighet att göra det! På PostNord arbetar de enligt ett rullande 3 veckors schema där du börjar 05.00 första veckan, 08.00 andra veckan och 12.00 tredje veckan. Du arbetar 8-timmarspass och under vardagar.

Vem tror vi att du som vår nya kollega är?
Vi tror att du som vår framtida kollega är intresserad av utvecklas som C-chaufför och söker ett arbete där du får träffa nya människor, variera körning med fysiskt arbete och vill knyta värdefulla kontaktar inför framtiden. I övrigt ser vi att du som söker har:
  • Giltigt C-körkort
  • Giltig YKB-utbildning
  • Goda kunskaper i svenska
  • Möjlighet att jobba hela sommaren
Hur söker jag jobbet?
Det är enkelt! Klicka på ansök-knappen och följ instruktionerna. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Efter att din ansökan är inskickad kommer du att få ett mail skickat till dig med några korta frågor som måste besvaras för att vara aktuell i processen.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten?
Få svar snabbast genom att maila mig på ida.bengtsson@manpower.se. Har du frågor kring din ansökan så når du vår mycket kunniga webbsupport på 020 26 51 00.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (16 dagar kvar)