Lastbilschaufförer Nässjö

Lastbilschaufförer Nässjö

Malmö LBC kommer att ansvara för distributionen från hubbarna i Eslöv i Skåne och Nässjö i
Småland. Området sträcker sig från Västra Götaland, Småland, Halland, Blekinge och Skåne.
Avtalet omfattar även fjärrtrafik till och från Stockholm samt de danska hubbarna i Odense och
Taastrup. I och med det nya avtalet kommer vi att anställa ca 8 nya chaufförer med utgångspunkt från Nässjö och Eslöv. Vår delägare Lars Nilssons åkeri AB ansvarar för driften.
Air Liquides verksamhet består bland annat av tillverkning och försäljning av gaser till områden som industri, kemi, elektronik, livsmedel och sjukvård. Företaget blir en stor och viktig kund i Malmö LBC:s fortsatta utveckling inom logistiska helhetslösningar.

Till detta uppdrag söker vi nu chaufförer för transportuppdrag med bil och släp med utgångspunkt Nässjö. Det gäller både distribution och fjärrdragningar med ADR-gods.
Arbetstiderna regleras enligt schema och kan innefatta helgkörning samt övernattning
.
Tjänsten är tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning.
  • Du är en driven, ansvarsfull och flexibel person med sinne för ordning och reda.
  • Du bör ha några års erfarenhet i yrket och gärna erfarenhet av ADR-körningar.
  • Du ska ha CE behörighet, truckkort, samt YKB. ADR är ett stort plus.
Kontakta:
Lars Nilsson/Lars Nilssons Åkeri AB
E-post: lassesakeri@gmail.com
Tel: 070-976 80 09
Lars-Göran: 070-994 44 35
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett innovativt logistikföretag med kundnytta, laganda och miljö i fokus

Att anlita Malmö LBC handlar i grunden om att lösa ett logistikproblem eller säkerställa ett flöde. I förlängningen handlar det om trygghet. Som vi ser det, är det egentligen det vi säljer; säkerhet, trygghet, hållbarhet och ett socialt ansvarstagande. Verksamhetens kärna – våra åkare och chaufförer – arbetar outtröttligt varje dag för att leverera dina löften, produkter, idéer och drömmar dit de ska. Och ännu bättre ska vi bli!

Vår målsättning är att varje leverans ska vara en positiv upplevelse, en servicenivå som innebär att vi förenklar våra kunders vardag samtidigt som vi levererar tjänster med långsiktig hållbarhet som stärker konkurrenskraften. Under de senaste åren har vi gjort satsningar för att arbeta som det moderna logistikföretag vi är med digitaliserade plattformar, miljöklassade el-tjänstebilar, HVO-diesel och inte minst den senaste insatsen att förnya våra ISO-certifieringar avseende miljö, kvalitet och etik.

År 2018 har Malmö LBC verkat 30 år i branschen. Nu accelererar vi med ännu fler grepp mot ett nytänkande och innovativt logistikföretag som har kundnytta, laganda och miljön i fokus. Det är ju sällan en enskild förbättring lyfter en verksamhet, utan det är många små som tillsammans blir en stor. Om vi gör det vi gör bra i dag lite bättre i morgon, alla tillsammans, så skapar vi grunden för en långsiktig lönsamhet för alla inblandade parter.

Ett stort tack till våra kunder, delägare, anställda och samarbetspartners som har utvecklat Malmö LBC till det företag vi är idag. Det är era outtröttliga insatser, genom er feedback och förbättringsförslag, som fortsatt hjälper oss att lyfta verksamheten till högre höjder.