Vi söker tekniskt intresserade CNC-operatörer med start omgående!

Vi söker tekniskt intresserade CNC-operatörer med start omgående!

Nu söker vi på Lernia DIG som vill jobba som CNC-operatör!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.
  • Rigga maskinen
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
Formell kompetens

Du har utbildning eller har erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Du är datorvan och behärska det svenska språket i såväl tal som skrift.

Meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning

Visstidsanställning/heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.