Lernia söker industriarbetare!

Lernia söker industriarbetare!

Vi söker DIG som vill jobba som industriarbetare!

Om tjänsten

Du kommer arbeta som produktionsmedarbetare inom tillverkningsindustrin. Arbetet kan komma att innehålla både arbete med maskiner och manuellt arbete.

Dina dagliga arbetsuppgifter består av produktmontering och industriarbete. I arbetet kan det förekomma olika arbetsuppgifter och högt tempo, därför bör du vara flexibel.

Om dig
För att passa i rollen som industriarbetare hos oss känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel och ha en positiv inställning. Vidare förstår du vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund.

Det är meriterande om du har erfarenhet av industri eller har en relevant utbildning.

Om anställningen
  • Placeringsort: Nässjö
  • Tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna kan variera.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning/ heltid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta sofie.trofast@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.