Erfarna truckförare sökes!

Erfarna truckförare sökes!

Lernia fortsätter att växa och nu söker vi erfarna truckförare!

Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av lager och truckkörning. Du kommer ingå i ett team så det är en självklarget att du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Du har god datavana och det är meriterande om du har erfarenhet av Monitor. Du gillar att ta ansvar och kan jobba i högt tempo. Som person är du flexibel och kan arbeta skift.

Om anställningen
  • Placeringsort: Nässjö
  • Tjänstgöringsgrad: Varierande arbetstider
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning/heltid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta sofie.trofast@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia söker nu trygga, självsäkra och erfarna truckförare!