Kylpanel AB startades 1994 och är idag en av branschens ledande tillverkare och leverantör av kyl- och frysrum. Med säte i småländska Nässjö har vi ett perfekt läge i förhållande till våra kunder i södra Sverige.
Kylpanel AB konstruerar, tillverkar och monterar måttanpassade kyl- och frysrum med tillbehör. Kylpanel AB sysselsätter idag ett 30-tal anställda inom produktion och montage och omsätter årligen ca 50 Mkr. Kylpanel ingår sedan 2012 i industrikoncernen Team Tråd & Galler Holding AB, vilket ger företaget en stabil grund med långsiktigt ägande

Kylpanel finns i dag på tre platser:
I Nässjö finns kontor och produktion. I Halmstad och Stockholm har vi försäljningskontor. Våra montörer finns dessutom i Stockholm, Västervik och Halmstad.

Kylpanel expanderar och vi söker nu Montörer till slutmontage ute hos kund.

Om tjänsten
Våra projekt kan vara alltifrån nybyggnation av större kyl- och fryslager eller ny/ombyggnation av kyl- och frysrum i butiker, skolor, restauranger, sjukhus och industri.

Vi söker dig som är positiv, arbetsvillig, har lätt för att lära och kan samarbeta i grupp. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller plåtslageri är det ett stort plus.

Det krävs att du är ansvarstagande, serviceinriktad, utåtriktad, har god teknisk förståelse och har ett högt kvalitetstänk. Vidare har du lätt för att anpassa arbetet till olika förutsättningar samt tycker om ett högt tempo.

Som Montör har du ett stort ansvar för företagets slutprodukter. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar, alltid utföra felfria projekt med lång livslängd, litet underhåll och därmed skapa goda förutsättningar för kommande affärer.

Körkort för bil och truckkort är ett krav, vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt.
Utbildning av företagets produkter sker internt.

Vi erbjuder dig ett varierande och roligt arbete med goda utvecklingsmöjligheter på ett stabilt företag. Till din hjälp har du kollegor med olika kompetenser och lång erfarenhet samt erforderliga hjälpmedel. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare därför erbjuder vi en individbaserad kompetensutveckling och företagshälsovård. Vidare arbetar vi för en god och trevlig arbetsmiljö. Hos oss skall det alltid vara roligt att gå till jobbet!

Kylpanels produkter har hög kvalité och företaget ett gott ryckte i branschen.

Vi utvärderar ansökningar löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor eller vill söka tjänsten?
Kontakta: VD Herman Södergren
Tel: 0720-68 11 66
Mail: herman.sodergren@kylpanel.se

Kylpanel i Nässjö AB
Lerbacksvägen 6
571 38 Nässjö

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Herman Södergren
Telefon 0720-68 11 66
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (16 dagar kvar)