Du kommer samordna program-, och evenemangsverksamheten som anordnas på Kulturhuset Pigalle, en byggnad med stor potential för arrangemang, aktiviteter och samarbeten. Du kommer i synnerhet vara delaktig i planering och genomförande av våra interna program. Våra interna program och aktiviteter har en folkbildande inriktning och vänder sig till ung som gammal. Vidare arbetar du för att skapa förutsättningar för god samverkan mellan olika aktörer inom Nässjö kommuns kultur- och föreningsliv och inom olika kommunala verksamheter. Du samordnar, stödjer och tar tillvara initiativ som kommer från föreningslivet och jobbar för att utveckla kulturlivet. Du arbetar aktivt med att nätverka och söka upp olika aktörer. Du kommer ha ansvar och handlägga arrangemangs- och projektstöd till kulturföreningar och studieförbund. Du kommer också att arbeta med utredningar samt hantering av löpande ärenden på förvaltningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom kulturområdet eller annan utbildning som bedöms vara relevant. Du har med fördel god erfarenhet från projektledning, marknadsföring och administrativt arbete. Det är dessutom meriterande med god kännedom om föreningsliv. Du tycker det är roligt att samarbeta och spåna idéer och har förmågan att planerna, kommunicera och genomföra arrangemang och aktiviteter av olika slag. Du har också en stor egen drivkraft och har god initiativförmåga. Du har goda kunskaper gällande det svenska språket och uttrycker dig med lätthet i tal och skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kultur- och fritidsförvaltningen i Nässjö kommun har skapat en ny och unik tjänst som Kultursamordnare. Kultursamordnaren kommer ha en central roll på förvaltningens kulturenhet, en enhet som ger Nässjö kommun ett rikt kultur-, och musikliv. På enheten med ungefär 15 anställda, arbetar man för att kommuninvånaren, turisten och andra aktörer får upplevelser utöver det vanliga.