Erfaren kommunikatör med intresse för samhällsfrågor!

Erfaren kommunikatör med intresse för samhällsfrågor!

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar. Till kommunikationsenheten söker vi en erfaren kommunikatör som vill arbeta med Nässjö kommuns interna och externa kommunikation. Du innehar en central roll i kommunens övergripande kommunikationsarbete, där du: * ingår som kommunikatörsresurs i projekt och processer * är ett bollplank för förvaltningarna i kommunikationsfrågor * planerar och genomför interna och externa kommunikationsinsatser tillsammans med avdelningar och förvaltningar * självständigt driver utvecklingsarbete inom kommunikationsområdet * ingår i kommunens kriskommunikationsteam Vi tror att du är en strukturerad och resultatinriktad kommunikatör med välutvecklad känsla för relevant och effektiv kommunikation. Du har en bred erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete och kan genomföra kommunikationsprojekt från ax till limpa. Du är driven, positiv och klok och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Kvalifikationer
Vi vill att du har: Högskoleutbildning inom media- och kommunikation samt minst fem års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, inklusive projektledning, kommunikationsplanering och strategisk kommunikation. Webb, sociala medier och Adobe CC är självklara verktyg för dig och du är en dokumenterat god skribent. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du samarbetar med många olika aktörer. Du är en del av vår centrala kommunikationsenhet bestående av fyra personer med olika kompetenser, allt från grafisk form och design till varumärkesarbete, kommunikationsrådgivning och webbutveckling.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia - byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer överraska dig!