Redovisningsekonom till Kanonaden Entreprenad i Nässjö

Redovisningsekonom till Kanonaden Entreprenad i Nässjö

Kanonaden Entreprenad växer och utökar ekonomifunktionen med en Redovisningsekonom. Vi söker dig som har god erfarenhet av redovisning och som vill utvecklas inom området tillsammans med ekonomiavdelningen. Du har ett gemensamt ansvar med dina kollegor för ekonomisk uppföljning med kontoavstämning, löpande bokföring samt rapportering för koncernens bolag. Tillsammans stöttar ni övriga verksamheten i ekonomiska frågor och rapportering sker till Ekonomichefen.

I det löpande arbetet ingår upprättande och bokning av bokföringsorder, hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering, inläsning av betalfiler samt granskning av utläggsredovisningar. Du är delaktig i upprättandet av månads- och årsbokslut med avstämningar av balanskonton och moms- och skatteredovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Redovisningsekonom:
  • Ansvara för redovisningen i ett eller flera bolag i koncernen
  • Upprätta månatliga bokslut enligt beslutad tidsplan
  • Redovisa moms- och skattedeklarationer
  • Ansvara för avstämning av balanskonton i bolagen
  • Beräkna beslutade nyckeltal
  • Delta i ekonomifunktionens utvecklingsprojekt
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande med några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter inom redovisningsområdet. Vidare är du en van användare av Officepaketet, speciellt Excel och har ett systemintresse. Då projektredovisning är en stor del i arbetet ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från byggbolag. Svenska språket behärskar du väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är prestigelös och villig att arbeta brett inom redovisningsområdet. Som person är du resultatinriktad och har en god analytisk förmåga. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt men också tillsammans med andra. Du har ett helhetsperspektiv och är lyhörd för verksamhetens behov när det kommer till utveckling. Du är van att arbeta i större affärssystem och har goda digitala kunskaper.

Vad erbjuder Kanonaden Entreprenad dig?

Hos Kanonaden Entreprenad blir du en del i ett väletablerat bolag där varje enskild medarbetare är delaktig i framgången! Medarbetarna med deras engagemang och kompetens är Kanonaden Entreprenads viktigaste resurs.

Utöver fast lön erbjuds alla anställda friskvårdsbidrag, del i vinstdelnings-program samt deltagande i aktie- och optionsprogram för anställda i dotterbolag till AF Gruppen ASA.

Placeringsort: Nässjö

Om Kanonaden Entreprenad

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk. Bolaget har idag 375 anställda och omsätter cirka 2 mdkr. Huvudkontoret ligger i Nässjö och utöver detta finns ytterligare kontor på 11 orter runtom Sverige.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kanonaden Entreprenad med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta regionchef, Catharina Bülow 073-653 13 21, catharina.bulow@meritmind.se eller konsultchef Paulina Jutnäs, 070-166 08 25, paulina.jutnas@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. Välkommen med din ansökan!
Redovisningsekonom, redovisningsansvarig, accountant, accountant specialist,
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)