Vill du ha en ledande tjänst inom verktygskonstruktion på ett internationellt ledande bolag?

Vill du ha en ledande tjänst inom verktygskonstruktion på ett internationellt ledande bolag?

Just nu söker vi en driven och utvecklingsorienterad verktygskonstruktör till Industrilås i Nässjö som vill vara med och leda verktygsarbetet till nya nivåer. Du kommer att erbjudas mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt bolag som satsar.

Om kundföretaget

Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har idag över 200 anställda och omsätter ca 350 milj. SEK.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 42 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som verktygskonstruktör kommer du att ansvara för att utveckla och rita verktyg för formsprutning i plast, zinkgjutning och pressning med målet; en kostnadseffektiv produktion med hög och säkerställd kvalitet. Tillsammans med ditt team kommer du även att arbeta med utveckling av produktionsprocesser och produktionsutrustning.

Du kommer att inneha en nyckelroll i produktutvecklingen och agera bollplank mot konstruktionsavdelningen för att sedan självständigt utveckla och ansvara för smarta konstruktionslösningar och underlag för CAM-beredning till CNC-maskiner. Du är med i hela tillverkningsprocessen från nollserie till fullskalig serieproduktion.

Din profil

Vi söker dig som har, för tjänsten, relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kanske har studerat maskinteknik och vill ta nästa steg i din karriär. Du rör dig bekvämt mellan ritbordet och det praktiska arbetet på golvet och drivs att utveckla smarta verktyg för effektiv produktion. Du är van att arbeta i SolidWorks eller liknande konstruktionsprogram. Vidare är du van att ha många kontaktytor, både internt och externt. Har du tidigare arbetat med formverktygstillverkning är detta meriterande.

Du kommer att ingå i ett team av drivna och duktiga personer som jobbar med, i och omkring verktygen, där samarbete och kamratanda är nyckelord för framgång. Industrilås gör mycket för att sina anställda ska trivas och bli långvariga och för rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vill du ha en utmanande roll på ett modernt företag där du både kommer utveckla och utvecklas då är detta rollen för dig.
Du ansöker på onepartnergroup.se. För frågor eller liknande ta gärna en kontakt med rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom 036-440 90 11 alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.com eller Mikael Rydholm, 036-440 90 18 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-440 90 11
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se