Vi söker en ny kökschef

Vi söker en ny kökschef

Om tjänsten

Vår nuvarande kökschef går efter många år i pension och vi söker nu hans efterträdare med ansvar för Höglandets största restaurang med plats för 250 gäster samt festvåning. Restaurangen är nyrenoverad sedan ett par år tillbaka i en välkomnande miljö och är högt renommerad.
Verksamheten är omfattande med frukost, lunch och á la carte. Rollen som kökschef präglas av ett operativt fokus på att förvalta. Höglands väletablerade produkt och utveckla köksteamet samt administrativa uppgifter såsom planering, utveckling- och förbättringsarbete.
Du kommer ha ett nära samarbete med F&B ansvarig för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.
Vi är Green Key-certifierade och hållbarhet är en viktig faktor. Det är därför viktigt att framgångsrikt kunna prognostisera åtgång samt arbeta för att minska svinn.

Kravprofil

För att lyckas i rollen som Kökschef ser du värdet i att utveckla dina medarbetare och förvalta det väletablerade koncept som är Högland. Du är strukturerad i ditt arbete och metodisk i ditt utförande. Du motiveras av att få dina medarbetare att växa och att skapa värde för gästen genom att hålla hög kvalité och precision i din matlagning. Det gör dig till ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till hög professionalism och prestigelöshet vilket återspeglas i en positiv gästupplevelse.

Du är trygg i ditt kunnande inom matlagning och du är en inspirerande ledare som har förmågan att engagera dina medarbetare utifrån deras förutsättningar med en inkluderande och utmanande approach. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter samt utveckla verksamheten löpande.


Kompetens och erfarenhet
  • Personalansvar där du har varit framgångsrik i ditt team-building arbete
  • Flera års erfarenhet av ledande roll i köket
  • Arbetat med nyckeltal och uppföljning
  • God kännedom kring Excel, Word och digitala attestprogram för löner och fakturor
  • Talar svenska och engelska obehindrat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är dag- och kvällstid och styrs av verksamheternas öppettider.
Mer info
Kontaktperson Torgny Gunnarsson
Telefon 0380 13100
Email Mejla Torgny Gunnarsson
Område Nässjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hogland.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Högland är ett privatägt hotell med omfattande restaurang och konferensavdelning som drivs utan kedjetillhörighet. Vi har funnits i över 50 år och hittar vår kundkrets såväl lokalt, nationellt och internationellt.

Vi finns i centrala Nässjö 50 meter från Resecentrum.

Besöksadress:
Esplananaden 4 Nässjö

Postadress:
Hotell Högland,
Box 212
571 23 Nässjö