Tranportassistent till Jysk centrallager i Nässjö

Tranportassistent till Jysk centrallager i Nässjö

Är du effektiv och gillar att jobba i högt tempo? Gillar du varierande uppgifter med många bollar i luften? I denna tjänst gäller det att planera transporter och se till att allt lastas på rätt sätt. Skulle detta passa dig? Sök nu, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som transportassistent kommer din huvudsakliga uppgift vara planering av transporter samt lastning. Tjänsten är på kvällstid och tanken är att du fortsätter den planering av transporter som transportplanerare jobbat med under dagen. Du har daglig kontakt med chaufförer samt leverantörer och hjälper även dem i deras arbete. Det blir därför mycket truckkörning, lastning och service. Just nu jobbar två andra med liknande tjänst, du kommer därav arbeta i team men du är även väldigt självgående. Då transportassistent är en ny roll här på Jysk får du vara med från början och utveckla rollen tillsammans med dina närmsta chefer och kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Truckkort
  • Datorvana
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Att man är bekant med WMS
  • Har erfarenhet inom lager/godsmottagning
För att passa i rollen som transportassistent är du en effektiv person som gillar att jobba i högt tempo. Då det emellanåt är väldigt högt tryck med mycket att göra är det viktigt att du är stresstålig och kan ha många bollar i luften. Du träffar mycket chaufförer och andra människor dagligen är det viktigt att du är social

Som anställd på Jysk har du många förmåner, bland annat:
  • Frukost
  • Goda utvecklingsmöjligheter
Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Heltid 14-23
Plats:Nässjö
Lön: Enligt avtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Nässjö
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jysk är från grunden ett danskt företag som expanderat ordentligt sedan starten år 1979. Från att då driva en butik i Danmark till att nu ha över 2500 butiker i fler än 50 länder. Jysk växer hela tiden och för att säkra framtiden behöver dem de bästa medarbetarna. På centrallagret i Nässjö sitter ungefär 150 anställda fördelat i områden om lager, logistik, administration och supply chain optimization. Nässjö levererar mot Sverige och Finland, transporterar både b2b, onlinebeställningar och mot privatpersoner. Då det går väldigt bra för Jysk och därmed väldigt bra för Nässjös centrallager söker vi nya medarbetare.
"If you bring dedication, you will meet possibilities."

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.