Junior signalingenjör som vill utvecklas

Junior signalingenjör som vill utvecklas

Är du en person med ett genuint intresse för teknik och järnväg och som är redo att anta nya utmaningar? Vi söker dig som är driven, noggrann, och som vill bli en del av ett spännande team på Sweco Rail.

Dina arbetsuppgifter

På sikt är tanken med din roll att du kommer att arbeta som signalsäkerhetsgranskare och/eller ibruktagningsbesiktningsman. Du kommer att tilldelas en senior kollega som kommer att hjälpa, stötta och vägleda dig för att du skall få de bästa förutsättningarna för att ta dig dit.
  • Du kommer att arbeta med projektering
  • Du kommer att arbeta med signalsäkerhetsanläggningar, merparten i Sverige
  • På sikt vill Sweco att du söker behörighet som signalsäkerhetsgranskare och/eller ibruktagningsbesiktningsman
  • Resor i tjänsten med övernattning förekommer
Mer information gällande tjänsten ges vid intervjutillfället.

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom något av följande områden: styr/reglerteknik, el/tele, eller järnväg
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
- Kunskaper inom elektroteknik

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av arbetet blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.