IT-tekniker till spännande företag i Nässjö

IT-tekniker till spännande företag i Nässjö

Brinner du för service och IT? Vill du jobba på ett spännande företag med varierande arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker hos vår kund kommer du först och främst fokusera på lite enklare teknisk support, där fokus ligger på hårdvara. Det kan t.ex. handla om inlogg, se till så att alla datorer och surfplattor fungerar samt beställa datorer och mobiltelefoner. Blir det problem med nätverksteckning kommer du även att ta hand om det. På företaget finns även en koncern-IT funktion dit du kan vända dig vid lite mer komplicerade problem.

Din profil

Skallkrav:
  • Tidigare erfarenhet av jobb som IT-tekniker
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Kunskap inom Office 365 och Teams
  • Tidigare erfarenhet inom produktion
  • Erfarenhet av affärssystemet Jeeves
Som person ser vi att du är serviceinriktad, självgående och har ett naturligt driv. Du jobbar på ett proaktivt sätt och har en god social kompetens.

Villkor

Ort: Nässjö
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Nässjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget ges vid intervjutillfälle

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.