Distributionselektriker

Distributionselektriker

Nu söker vi en distributionselektriker till bolag inom stor koncern. Är du en driven person som trivs med eget initiativtagande och är ordningsam? Vill du arbeta på ett företag med frihet under ansvar?
Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Distributionselektriker kommer du arbeta både mot entreprenad och nyanläggningsarbeten och även mot service, drift- och underhållsarbete.

Som Distributionselektriker kommer du arbeta både självständigt men även i grupp beroende på uppdragets storlek. Här kommer du arbeta med service/installation av utrustning, dra kablar, felavgränsningar etc.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Service och installation av utrustning, centraler etc.
  • Felavgränsningar
  • Arbete på hög höjd
Din profil

Som Distributionselektriker ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Här krävs det att man har ett affärfokus och arbetar med ett verksamhetstänk. Vidare ser vi att du är driven i ditt arbete och kan ta eget ansvar.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning inom El och Energi
  • Erfarenhet som elektriker
  • Körkort B
Meriterande:
  • BE- Körkort
  • Utbildning som Distributionselektriker
  • Grundkunskaper i data då man för dagbok på vad man gjort t.ex. kunskap i Word
Villkor

Start: 7 januari 2019 eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bolag som arbetar med infrastruktur och ingår i en stor koncern. Bolaget hjälper kunder med projektering och förberedelse för installation och utbyggnad samt levererar tjänster inom entreprenader och teknik.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.