Medarbetare till produktion i Nässjö

Medarbetare till produktion i Nässjö

Flokk är en samling av varumärken som tillverkar innovativa möbler för den moderna arbetsplatsen. På vår produktionssite i Nässjö arbetar idag cirka 115 medarbetare som tillsammans arbetar mot vår vision: Inspire great work.

Om jobbet
Som medarbetare i produktionen i Nässjö arbetar du framförallt med tapetsering och montering av kontorstolar och konferens- och kantinstolar. Du kommer att rotera mellan våra olika arbetsstationer och grupper beroende på hur behovet ser ut.

Vi välkomnar dig till ett företag där vi tror på människorna runt omkring oss. Ett företag där vi tar hänsyn till miljön i det vi gör och tänker hållbart. Ett företag där vi uppmuntrar till nya ideer och där vi tillsammans leverar resultat.

Vill du vara en del av detta?

Vi söker dig
  • Som arbetar bra tillsammans med andra människor och trivs med att vara en del av en grupp.
  • Som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitét och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.
  • Som med en positiv attityd till ditt arbete står bakom och arbetar utifrån fattade beslut, företagets mål och riktlinjer.
  • Som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra ditt förhållningssätt. Vår vardag är föränderlig och vi tror att du trivs när saker och ting utvecklas och därför ser positivt på att få vara en aktiv del i vårt arbete med ständiga förbättringar.
Erfarenhet och kunskap
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift i den mån att du kan ta till dig och följa våra rutiner och säkerhetsföreskrifter
  • Har du erfarenhet från praktiska arbetsuppgifter eller industrivana är det meriterande
  • Har du erfarenhet av arbete med LEAN/5S, ständiga förbättringar eller lager/logistik är det meriterande.
Ansökan
Vi tar emot ansökningar löpande fram till och med 23 augusti och återkommer därefter med återkoppling hur vi går vidare i rekryteringsprocessen.

Varm välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)