Erfaren Konstruktör till Expodul Uterum AB

Erfaren Konstruktör till Expodul Uterum AB

Expodul Uterum fortsätter stärka vår position på marknaden och vi söker nu en skicklig konstruktör till vårt kontor i Forserum!

Tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå med produktionsritningar som underlag för produktionen och teknisk support till försäljningsavdelningen samt att försörja säljare med kompletterande ritningar för offert/ordererkännande. Detta kommer att ske i arbetsverktyget CAD och du är delaktig i hela processen, från idé till slutprodukt. Arbetet sker i projektform med nära samarbete med säljare och produktion. Ritningsprogram som vi använder är Solid Edge.
I rollen som konstruktör förekommer också spännande projekt eller uppdrag inom produktutveckling. Tillsammans med andra kompetenta medarbetare kommer du konstruera lösningar för att utveckla vårt koncept av måttanpassade uterum. Du kommer även arbeta med ständiga förbättringar av våra produkter och arbetssätt.
Jobbet är varierat och varje uppdrag är unikt. Hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag. I rollen som konstruktör är du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett fantastiskt kul jobb om du frågar oss!
Tjänsten är på heltid med start omgående.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet av konstruktion, produktionsritning och CAD som verktyg. Meriterande är erfarenhet av produktionsberedning. Har du erfarenhet från byggbranschen är det också meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på dig som person. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en strukturerad och noggrann person och trivs med att ha några bollar i luften. Du är lösningsorienterad och har en stor initiativförmåga. Du trivs av att arbeta i ett team samtidigt som du är självgående i ditt arbete.
Du besitter goda språkkunskaper, kan uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.

Kontaktperson
Vänligen skicka ansökan till hr@expodul.se.
Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande.
Senaste ansökningstiden är den 2021-03-12
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Leanita Putri (0380-377139)
Mer info
Kontaktperson Leanita Putri
Telefon 0380-377139
Email Mejla Leanita Putri
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.expoduluterum.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expodul Uterum har över 30 års erfarenhet av konstruktion och egen tillverkning av uterum, verandor och glaspartier. Vi har varit verksamma sedan år 1975 och vår vision är att skapa måttanpassade uterum för livskvalité, i kontakt med naturen.
Kontor, utställning och den egna verkstaden ligger i Forserum.
Expodul Uterum har 40 anställda och omsätter cirka 75 miljoner, år 2020.