Franchisetagare/Butikschef - Coop Nässjö

Franchisetagare/Butikschef - Coop Nässjö

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt Franchisetagare/Butikschef för oss!

Vi söker dig med stora visioner, branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Du har ett aktivt matintresse och ett brinnande driv för att utveckla butiken framåt och följa nya trender. Coop Nässjö, är en butik med hög standard och med utvecklingspotential. Butiken har en försäljning på ca 45 mkr och har idag 19-tal anställda.

Som Franchisetagare/Butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Din roll kräver att du är strukturerad, har ett stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har erfarenhet och utbildning från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet. Erfarenheter från dagligvaruhandeln är starkt meriterande.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 40h/v. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Regionchef Therese Hillemalm tfn: 010-747 00 85 alt via mail: therese.hillemalm@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se
  • God svenska i tal och skrift är ett krav
  • Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett krav
  • Tidigare erfarenheter från liknande tjänst är starkt meriterande
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.