Inköpare

Inköpare

Som inköpare ingår du i vår inköpsorganisation där vi driver långsiktigt arbete och utveckling tillsammans med våra leverantörer. Du arbetar i vårt inköpsteam men också nära övriga organisationen för att vi skall uppnå våra gemensamma mål och vinna affärer. I tjänsten ingår såväl operativt som strategiskt inköpsarbete.

Du har förmåga att koordinera och hantera de dagliga uppgifterna för att säkerställa materialtillgången till våra lagerenheter samt vår produktion. Vi är en säljande organisation där vi har kunden i fokus vilket behöver genomsyra ditt arbete. För att bli framgångsrik i dina leverantörskontakter måste du utveckla en djup produktkunskap.

Du har en god samarbetsförmåga där du ser till laget före jaget, du har ett stort driv och initiativförmåga och du är en god förhandlare med ett utpräglat affärssinne.
Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Kunskap och erfarenhet av massivträ är en merit. Vi sätter stort värde vid din person och för att lyckas i din roll är du en engagerad, strukturerad och ansvarstagande.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och att påverka tjänstens omfattning och inriktning. Placeringsort
kan diskuteras.
Mer info
Kontaktperson Malin Grännö
Telefon 0380675831
Email Mejla Malin Grännö
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ceos.se
Sista ansökningsdag 1 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CEOS AB är en ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivträ till snickeriindustrin i Sverige. Företaget finns etablerat med lager och försäljningskontor i Forserum, Göteborg, Norrköping och Skellefteå. Som helägt dotterbolag finns Skivspecialisten i Stockholm. CEOS Gruppen omsätter cirka 550 miljoner kronor och har drygt 80 anställda. Företaget ingår i den norska privatägda koncernen Treschow Fritzøe med säte i Larvik, Norge.