Verkstadsresurs / verkstadsmedarbetare till Kvarnstrands Verktygsservice AB

Verkstadsresurs / verkstadsmedarbetare till Kvarnstrands Verktygsservice AB

Har du ett starkt intresse för verkstadsarbete och en vilja att lära dig nya saker?
Vill du dessutom bli en del av en härlig gemenskap som präglas av positiv laganda? Nu har du chansen att bli en viktig del av Kvarnstrands Verktygsservice.


Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kvarnstrands en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetIdag har Kvarnstrands totalt omkring 95 anställda. Företaget är verksamma i hela Sverige men deras kontor och verkstäder bedrivs i Ekenässjön, Nybro, Huskvarna och Stange, Norge. Företaget har bland annat en modern maskinpark där Kvarnstrands tar fram de flesta verktyg som krävs för att uppfylla kundföretagens unika önskemål.

Kvarnstrands verktygsservice ligger i Ekenässjön och det är där du som ny medarbetare kommer jobba. Kvarnstrands Verktygsservice präglas av laganda och gemenskap. En öppen och hjälpsam arbetsmiljö där gruppen strävar mot gemensamma mål.

ArbetsuppgifterSom verkstadsresurs på Kvarnstrands verkstadsservice har du en viktig roll på företaget, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta upp övriga kollegor i deras vardagliga arbete i verkstaden. I verkstaden jobbar du med slipning av olika träbearbetningsverktyg som exempelvis sågklingor och hyvelfräsar. Alla verktyg slipas och behandlas genom olika metoder och processer, vilket du kommer få lära dig med tiden. Du slipar verktygen med både manuella och automatiserade slipmaskiner. Därtill hanterar du även verktygen på lagret och ser till att allt flyter på runt omkring dig.

I framtiden finns även möjligheten att få ta ansvar kring administration och kundservice.

Formella krav
  • Du har avslutade gymnasiestudier
  • B-körkort
  • Du har ett starkt intresse för verkstadsarbete
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
  • Meriterande: Truckkort
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som trivs i en föränderlig arbetsmiljö. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Vidare har du ett genuint intresse för verkstadsarbete och en vilja att lära dig nya saker. I kombination med detta uppskattar du även frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintliga arbetssätt. På verkstadsserviceavdelningen är arbetsbelastningen svår att förutsäga, vilket innebär att du bör ha en förmåga att arbeta i högt tempo när det behövs, utan att det påverkar kvaliteten i arbetet du utför. Därtill är du strukturerad i ditt arbetssätt och mån om att göra ett bra arbete oavsett arbetsuppgift.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Ekenässjön
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: verkstad, verkstadmedarbetare, verkstadsresurs, slipare, CNC, slipmaskin, händig, nässjö, vetlanda, ekenässjön, eksjö, heltid
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!