Lösningssäljare inom drift och molntjänster till JSC it-partner AB

Lösningssäljare inom drift och molntjänster till JSC it-partner AB

Vill du bli en del av ett företag med starkt varumärke där fokus är gemensam framgång? Arbetar du med smarta IT-lösningar i dagsläget och vill ta nästa steg i karriären? Läs vidare om möjligheten att bli nästa lösningssäljare för JSC it-partner AB.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JSC it-partner AB.

Om företagetJSC it-partner AB har funnits sedan 1999 med drivkraften att utveckla sina kunder och skapa tid till det som är viktigt. Företaget vill introducera det nya arbetslivet - genom att stärka medarbetares digitala arbetssätt, hämta hem effekt i organisationens processer och att välja rätt IT-stöd och lösningar (det vi själva skulle valt). Då skapas tid till det som är viktigt.

På företaget arbetar man helt mobilt med de senaste produktivitetsverktygen, vilket gör att medarbetarna inte är bundna till ett skrivbord eller en specifik plats. JSC är ett värderingsstyrt företag som har rankats sex år i rad som en av Sveriges bästa arbetsplatser där värdeorden långsiktighet, ärlighet och kompetens genomsyrar verksamheten.

Idag består JSC av cirka 60 medarbetare som arbetar med lösningar och verksamhetsutveckling inom IT och telefoni. Företaget erbjuder även attraktiva förmåner och en arbetsplats som präglas av stark gemenskap.

ArbetsuppgifterSom lösningssäljare är du ansvarig för att bära ut JSCs tjänster inom drift och Microsoft Azure. Genom hög kvalitet och förtroende skapar du långvariga och framgångsrika partnerskap och relationer med företagets befintliga och nya kunder. Du bidrar med kunskap om företagets tjänster och analyserar kundernas behov och driftlösningar, för att sedan presentera smarta och tydliga lösningsförslag som hjälper kunderna att skapa tid till det som är viktigt. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från första mötet med kund till bearbetning, offertarbete, förhandling, avtalsskrivning samt uppföljning. Du ansvarar över dina försäljningsprocesser och stöttar även andra säljare i teamet inom ditt specialistområde.

Som lösningssäljare för JSC är du en viktig del av ett team på tio personer. I säljteamet samarbetar ni för att sätta upp strategier och budgetar, som ni sedan arbetar mot gemensamt. Som säljare samarbetar du kontinuerligt med dina kollegor, allt från säljare och kundansvariga i det egna teamet, till teknikerna som är specialister på tjänsterna som erbjuds.

Formella krav
  • Flera års arbetslivserfarenhet som säljare inom IT och/eller som konsult inom Microsoft Azure och drifttjänster.
  • Mycket god förståelse för digitaliseringsprocesser och verksamhetsutveckling med hjälp av IT
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som antingen har erfarenhet inom försäljning eller dig som har en god erfarenhet inom molnlösningar och vill ta nästa steg i rollen som säljare. Som person tar du stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter, du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och besitter förmågan att ta egna beslut. Samtidigt är du prestigelös i ditt förhållningssätt och en lagspelare som trivs med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor. Du räds inte för att bolla tankar och idéer med dina kollegor, för att bygga kunskap om företagets tjänster och därigenom skapa smarta och insiktsfulla lösningar till dina kunder. Som säljare är du företagets ansikte utåt, du trivs i sociala sammanhang och du räds inte för att ta kontakt med nya människor. Utöver detta är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror, IT och eventuella fel eller förbättringsområden.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nässjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, IT, IT- säljare, Microsoft, Microsoft 365, drift, driftlösningar, drift, Nässjö, Jönköping, Eksjö, Sävsjö, Värnamo, heltid, Cloud, moln, molntjänster, Cloud tjänster
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!