Kyltekniker till Bravida Höglandet

Kyltekniker till Bravida Höglandet

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två kyltekniker till vår avdelning på Höglandet med anställning i Nässjö. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Planera, samordna och utföra ditt arbete
  • Installera, montera och driftsätta kylanläggningar hos våra kunder.
  • Ansvara för dokumentation av kylanläggningar
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi har avdelningar inom både vs och el på Bravida Höglandet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och certifierad inom kyla och har gedigen erfarenhet från kylbranschen eller har motsvarande teknisk utbildning. B-körkort är ett krav

Som person är du driven, utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitativt arbete med kunden i fokus. Vi ser gärna att du även är en lagspelare, då tjänsten ställer krav på att du ska samarbeta med både kollegor och kunder. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 april 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (9 dagar kvar)