Kyltekniker till Bravida Höglandet/Nässjö

Kyltekniker till Bravida Höglandet/Nässjö

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till vår avdelning på Höglandet. Vi finns på orterna Nässjö, Eksjö, Tranås och Vetlanda. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Planera, samordna och utföra ditt arbete
  • Installera, montera och driftsätta kylanläggningar hos våra kunder.
  • Ansvara för dokumentation av kylanläggningar
  • Felsökningar kyla
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi har avdelningar inom både vs och el på Bravida Höglandet. På kyl-avdelningen arbetar idag 2 tekniker, då vi vill utöka behöver vi bli fler medarbetare. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och certifierad inom kyla och har gedigen erfarenhet från kylbranschen eller har motsvarande teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har certifikat kategori 1 och en el-utbildning. B-körkort är ett krav

Som person är du driven, utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitativt arbete med kunden i fokus. Vi ser gärna att du även är en lagspelare, då tjänsten ställer krav på att du ska samarbeta med både kollegor och kunder. Vi värdesätter ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 14 april. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (26 dagar kvar)
Visa var