Vikariat till Ingsbergs förskola, Nässjö

Vikariat till Ingsbergs förskola, Nässjö

Barn- och utbildningsförvaltningen söker vikarie till Ingsbergs förskola, avdelning Västan 1 där vi ser att du som söker har kunskap och intresse för barn inom det specialpedagogiska området. I Nässjö kommun arbetar vi aktivt för en likvärdig förskola. Västan 1 är en avdelning för hela Nässjö kommun för barn som har olika funktionsnedsättningar. I Nässjö kommun arbetar vi aktivt för en likvärdig förskola. Där blir du som vikarierande förskollärare en viktig resurs. Du arbetar med förskolans vision för ögonen "Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö" och för att skapa en rolig, trygg och lärorik utbildning där barnen och du är med och lägger grunden för det livslånga lärandet. Vi arbetar med läroplanen som bas, och har ansvaret för det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Ditt arbetet präglas av en tydlig respekt för individen samt en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi arbetar också med en språkfrämjande undervisning då vi har många barn från olika kulturer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda kunskaper om barns utveckling och gärna inom det specialpedagogiska området, då Västan 1 är en avdelning för barn som har olika funktionsnedsättningar. Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med alternativ kommunikation och tecken som stöd. Erfarenhet av att arbeta med vård och omsorg är ett plus. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Rekrytering sker löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Ingsbergs förskola ligger alldeles intill skogen och har en stor härlig utomhusmiljö.