Vikariat till Handskeryds Norra förskola

Vikariat till Handskeryds Norra förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen söker vikarie till Handskeryds Norra förskola. Du arbetar tillsammans i team med förskolans styrdokument som bas där omsorg, trygghet och utveckling är i fokus. Som vikarie i förskolan arbetar du för att skapa en rolig, trygg och lärorik utbildning för barnen och du är med och lägger grunden för det livslånga lärandet. Uppdraget innebär att tillsammans med förskollärare; planera, genomföra, dokumentera och utvärdera förskoleverksamheten. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Du är positiv och bidrar med arbetsglädje, är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Du bidrar till att nå uppsatta mål och följer förskolans styrdokument. Du är en ansvarsfull och lösningsfokuserad person som bidrar till förskolans utveckling och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du har ett förtroendefullt, professionellt och trevligt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har goda kunskapande i svenska, i både tal och skrift. Nu ser vi fram emot att möta just DIG. Välkommen med din ansökan!

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Välkommen att bli en del i våra positiva och härliga gäng på Handskeryds Norra förskola Vi söker nya kollega då förskolan har en medarbetare som planerar vara studieledig. Handskeryds Norra förskola ligger i stadsdelen Handskeryd i Nässjö. Förskolan har fantastisk miljö både inomhus och utomhus. Skogen ligger några stenkast från förskolan. Vi strävar efter att arbeta med vårt systematiska kvalitetsarbete, dokumentation, planering och möten på dagtid. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen och organiseras av hälsosamma scheman. Vår värdegrund grundas i ett öppet och positivt klimat där olikheter ses som berikande. Förskolornas värdeord är samarbete och kommunikation. Till förskolorna tar du dig från Jönköping på 30 minuter, Tenhult 20 minuter och Eksjö 20 minuter.