Vikariat som barnskötare till Tallbackens förskola

Vikariat som barnskötare till Tallbackens förskola

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng på Tallbackens förskola? Du arbetar tillsammans i ditt team med undervisning och utbildningen i förskolan med Lpfö-18 som bas. Tallbackens förskola är en spännande förskola där vi har förmånen att arbeta med barn från flera delar av världen och språket är en central del i vår undervisning. Vi strävar efter att arbeta med vårt systematiska kvalitetsarbete, dokumentation, planering och möten på dagtid. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen. Vår värdegrund grundas i ett öppet och positivt klimat där olikheter ses som berikande. Nu ser vi fram emot att möta just DIG. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnskötare med examensbevis från barn- och fritidsprogrammet med riktning pedagogiskt arbete eller annan utbildning som barnskötare. Du är positiv och bidrar med arbetsglädje, är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Du bidrar till att nå uppsatta mål och följer förskolans styrdokument. Du är en ansvarsfull och lösningsfokuserad person som bidrar till förskolans utveckling och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du har ett förtroendefullt, professionellt och trevligt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har goda kunskapande i svenska, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och du bör ha arbetat minst ett år inom förskoleverksamhet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Förskolan Tallbacken arbetar i tre grupper som är åldersindelade, 1-2 år, 3-4 år och 5-6 år. Förskolans lokaler är anpassade för verksamheten och har många rum där barnen kan leka men också få en lugn stund. Ute på gården finns det flera sandlådor, gungor, asfalterade gångar, gräsmattor, m.m. Här finns också ett skogsparti där barnen får uppleva skogen varje dag i sin lek.