Vikariat i förskolan Nässjö kommun

Vikariat i förskolan Nässjö kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen söker dig med gymnasial eller likvärdig utbildning som är intresserad av ett vikariat i förskolan. Du kommer arbeta med barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, och vara en del av det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Arbetet innebär planering och genomförande av aktiviteter för barn. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial eller likvärdig utbildning och vill arbeta i förskolan. Du är positiv och bidrar med arbetsglädje, är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Du bidrar till att nå uppsatta mål och följer förskolans styrdokument. Du är en ansvarsfull och lösningsfokuserad person som bidrar till barns utveckling och lärande. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Vuxnas förhållningssätt påverkar barns förståelse och respekt för de rättigheter och de skyldigheter som gäller i ett demokratiskt samhälle och därför är vuxna viktiga som förebilder. Vi söker därmed dig som har ett professionellt och trevligt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.