Trä- och metallslöjdslärare till Åkerskolans nya slöjdsalar

Trä- och metallslöjdslärare till Åkerskolans nya slöjdsalar

Vill du jobba i en helt nybyggd och modern slöjdsal? Då söker du snart den här tjänsten! Hösten 2019 kommer skolans nybygge att stå klart och slöjden får då nya moderna salar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med skolans textilslöjdslärare. Tillsammans driver ni slöjdundervisningen mot målen och samarbetar med övriga lärare i teman och ämnesövergripande undervisning. Du kommer att ansvara för trä-och metallslöjdens planering, genomförande och bedömning i årskurs 3-6. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och uppfinningsrik.

Kvalifikationer
Behörig lärare i trä-och metallslöjd

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Åkerskolan är en F-6 skola med ca 440 elever. Skolan ligger naturskönt nära Skogsvallens idrottsanläggning och med närhet till Nässjö Centralstation.