Timanställda till förskolan och skolan!

Timanställda till förskolan och skolan!

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta i olika arbetslag och på nya spännande arbetsplatser. Anställningen innebär bland annat:

* att oftast arbeta på korta vikariat 114 arbetsdagar per uppdrag
* att arbeta med barn och elever på flera olika arbetsplatser
* att du ersätter ordinarie personal vid frånvaro
* att din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål
* att du har tillgång till mobil och/eller dator för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem.


Kvalifikationer
För att passa som vikarie i förskolan och skolans värld är intresset för att arbeta med barn och elever, ditt bemötande och din förmåga att samarbeta samt anpassa dig efter verksamheten som är viktigast. I första hand söker vi dig som har en barnskötarutbildning med inriktning mot förskola eller annan relevant utbildning/bakgrund. Vi prioriterar kompetens utefter verksamhet.

Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Såväl som förmåga att kunna ta initiativ, sätta gränser och vara aktiv samt lyhörd för verksamhetens behov och rutiner. Det är viktigt att våra vikarier har ett positivt förhållningssätt och tar ansvar. Vikarien ska även ha ett trevligt bemötande och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du som vikarie är en god företrädare för vår kommun.

Vi tillämpar löpande rekrytering och urval.

Bra att veta! För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor.
Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister beställer du på polisens hemsida:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.