Specialpedagog till förskolan i Nässjö kommun

Specialpedagog till förskolan i Nässjö kommun

Barn- och utbildningsförvaltningen söker specialpedagog till förskolor i Nässjö kommun. Specialpedagogens funktion är områdesövergripande. Specialpedagogens uppdrag i förskolan handlar om att självständigt och i team genomföra uppföljning och utvärdering samt tillsammans med förskolechefen leda utveckling av det pedagogiska arbetet med målet att kunna möta behoven hos alla barn.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet som specialpedagog inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter inom språkutveckling, tal och kommunikation och syn och hörsel. Arbetet kräver att du har tillgång till bil.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande under ansökningstiden. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är Du specialpedagog och längtar efter att arbeta i team med flera i samma profession? Ser du handledning som ett betydelsefullt verktyg för att nå hög kvalité i förskolan och drivs av utvecklingsfrågor, då kan detta vara tjänsten för dig. Tillsammans med nio andra specialpedagoger för förskolan i Nässjö kommun kommer Du arbeta efter vår framtagna handlingsplan, utreda och utveckla verksamheten för de barn som är i behov av stöd. Du kommer arbeta nära en eller två förskolechefer i Ditt förskolechefsområde. Ditt kontor har du tillsammans med övriga specialpedagoger, förskolechefer och administration på Enheten för förskola. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.