Specialpedagog till Nyhemsskolan

Specialpedagog till Nyhemsskolan

Vi letar efter dig som är lösningsfokuserad och har intresse för att driva utvecklingsfrågor och som vill ta ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten. Du arbetar nära ledningen med skolutveckling, uppföljning och utvärdering samt är en del av elevhälsoteamet. Arbetet sker utifrån målsättningen att alla elever ska få optimala förutsättningar att utvecklas. Du kommer att kartlägga och utreda med syfte att anpassa undervisningen och möta elevers behov av stöd. Du kommer att handleda personal i deras uppdrag att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever och vara med och bidra till skolans pedagogiska utveckling

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och har erfarenhet från grundskolan gärna med goda kunskaper om läs och skrivinlärning. Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en god analytiker, samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och du har ett positivt förhållningssätt till människor. Du är duktig på att samarbeta och genom din förmåga att lyssna in andra skapar du förtroende och goda relationer.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.