Specialpedagog/speciallärare till Nyhemsskolan

Specialpedagog/speciallärare till Nyhemsskolan

Vi söker en engagerad och kunnig speciallärare eller specialpedagog som vill utveckla elevernas lärmiljö och undervisningen för elever i behov av särskilt stöd tillsammans med kollegor. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och också möjlighet till att vara med och driva skolutveckling. Du kommer att ha ett nära samarbete med specialläraren och rektor, samt ha ansvarar för dokumentation och uppföljningar av t.ex. pedagogiska utredningar. Undervisning av elever i behov av särskilt stöd utgör en del av din tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad speciallärare eller specialpedagog. Vi ser gärna att du har god kunskap om och erfarenhet av läs och skrivinlärning. Du har en god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du vill utveckla det kollegiala lärandet kring tillgänglig lärmiljö. Vi söker dig som uttrycker dig väl i både tal och skrift, har god förmåga till pedagogisk dokumentation, är strukturerad och har både förmåga till självständigt arbete samt att vara en aktiv och ansvarstagande medarbetare.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.