Runnerydsskolan söker lärare till åk 4-6

Runnerydsskolan söker lärare till åk 4-6

Vi söker dig som är behörig lärare i SV/SO, i tjänsten ingår klasslärarskap. På Runnerydsskolan får du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten i en inspirerande miljö.

Kvalifikationer
Utbildad lärare med ämnesbehörighet för åk 4-6 inom SV/SO.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Välkommen till Runnerydsskolan. Vi är en skola med ca 600 elever med 4-5 paralleller i varje årskurs. På personalsidan utgör varje årskurs ett arbetslag. Du kommer ingå i ett av arbetslagen riktade mot åk 4-6. Skolan har ett väl fungerande EHT/resurs-team bestående av specialpedagog, fyra speciallärare, socialpedagog, två kuratorer och en skolsköterska. På ledningssidan har vi tre rektorer och en enhetschef. Personalen utgör en god blandning av äldre och yngre medarbetare där ett tillåtande klimat medverkar till att alla kan växa i sina roller. Skolan har en lång tradition av att vara mångkulturell och vi är stolta över att erbjuda eleverna en modern lärmiljö där individens behov får vara i centrum. Salarna är utrustade med olika typer av möblemang för att få en bra dynamik, eleverna har varsin Ipad och i varje klassrum finns det en Clevertouch. Vår IT-pedagog och bibliotekarie finns som stöd för utveckling av undervisningen. Vi har även en stor skolgård med olika miljöer som inbjuder till lek och aktivitet.