Runnerydsskolan söker lärare åk 4-6 Sv/So/En

Runnerydsskolan söker lärare åk 4-6 Sv/So/En

Vi söker nu lärare med behörighet inom Sv/So/En. Klasslärarskapet är grunden i tjänsterna och i det arbetet kommer du ha stöd av både arbetslag och det nystartade teamet med studiecoacher och socialpedagog som kommer finnas på skolan. Du som söker den här tjänsten har möjlighet att vara med och utveckla Runnerydsskolan, som är en helt nyrenoverad och delvis nybyggd skola. Är du nyutbildad kommer du även få stöd av en erfaren mentor.

Kvalifikationer
Utbildad lärare med kombinationer av ämnesbehörighet för åk 4-6 inom Sv/So/En. Personlig lämplighet för tjänsten är viktig och detta innebär att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra verksamheten ännu bättre.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. På Runnerydsskolan har vi runt 600 elever och ca 4 paralleller i varje årskurs. På personalsidan utgör varje årskurs ett arbetslag. Du kommer ingå i ett av arbetslagen riktade mot åk 4-6. Skolan har ett väl fungerande EHT/resurs-team bestående av specialpedagog, speciallärare, socialpedagog, två kuratorer och en skolsköterska. Under året som kommer startas ett team upp som på ett mer konkret plan ska avlasta och arbeta med lärarna. På ledningssidan har vi tre rektorer och en verksamhetschef. Personalen utgör en god blandning av äldre och yngre medarbetare där ett tillåtande klimat medverkar till att alla kan växa i sina roller. Skolan har en lång tradition av att vara mångkulturell och vi är stolta över att erbjuda eleverna en modern flexibel lärmiljö där individens behov får vara i centrum. Alla elever har tillgång till digitala verktyg och alla klassrum har en Clevertouch. Vår IT-pedagog och bibliotekarie finns som stöd för utveckling av undervisningen.