Runnerydsskolan söker IT-pedagog

Runnerydsskolan söker IT-pedagog

På Runnerydsskolan arbetar vi ständigt med att utveckla lärmiljön och ser digitala verktyg som en viktig pusselbit i denna. Som skolans IT/IKT-pedagog kommer du att tillsammans med rektor ansvara för skolans digitalisering samt ha ett helhetsansvar för skolans digitala verktyg. Det innebär att du ska följa IT-utvecklingen inom skolans område, stödja och uppmuntra skolans personal att utveckla användandet av digitala verktyg i undervisningen samt delta i utvecklandet av skolans IT-strategi och -handlingsplan. Du kommer dessutom att ansvara för vårt MDM-system, enklare support för skolans iPads, datorer och annan digital utrustning, hantering av inköp och leasing samt IT-säkerhet. Du kommer att vara en viktig del av skolans stödjande team runt undervisningen och kommer att samarbeta med både pedagoger, skolledning samt det specialpedagogiska resursteamet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad pedagog med ett brinnande intresse för skolans digitalisering. Vi tror att du har arbetat som lärare i årskurserna f-6 eller inom fritidshemmet samt att du har god erfarenhet av att använda digitala verktyg i din undervisning. Erfarenhet av uppdrag som IT/IKT-pedagog är meriterande. Du är lyhörd, inspirerande och har lätt för att sätta dig in i kollegors pedagogiska tankar och idéer.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.