Rosenholmsskolan söker lärare åk 4-6

Rosenholmsskolan söker lärare åk 4-6

Vi söker dig som vill undervisa på mellanstadiet. Som lärare planerar, dokumenterar och följer du upp din undervisning. Du ingår i ett arbetslag och bidrar i pedagogiska diskussioner, och är väl förtrogen med läroplanen som styrdokument. Alla elever har tillgång till ett digitalt verktyg, och du ser det som en möjlighet och tillgång i din undervisning. På Rosenholmsskolan har du stora påverkansmöjligheter, och närhet till både kollegor och ledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en självklar ledare i klassrummet. Du är kreativ och flexibel och utmanas av att vara med och bidra till elevernas utveckling. Du har lätt för att skapa relationer med elever, vårdnadshavare samt kollegor. Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en F-9 skola, beläget i Forserum. Här går ca 350 elever, och hit pendlar du enkelt med tåg från både Jönköping och Nässjö på mindre än en kvart.