Rosenholmsskolan söker Speciallärare till högstadiet.

Rosenholmsskolan söker Speciallärare till högstadiet.

Vi söker dig som är speciallärare med legitimation i matematik, svenska eller engelska och som vill arbeta tillsammans i skolans specialteam för att hjälpa våra elever till ökad måluppfyllelse. Du är främst inriktad mot högstadiet, men samarbetar nära med speciallärarna för de lägre åldrarna. Du deltar aktivt i skolans EHT team, och hjälper klassföreståndare med åtgärdsprogram, uppföljningar och utvärderingar. Du arbetar utifrån kommunens språk-och matematik utvecklingsplan och dokumenterar löpande och systematiskt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har legitimation i matematik, svenska eller engelska.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är Nässjö Kommuns enda F-9 skola. Skolan har ca 330 elever och är belägen i Forserum. Hit pendlar du enkelt med tåg eller buss på ca en kvart både från Jönköping och Nässjö. På Rosenholmsskolan pågår ett aktivt utvecklingsarbete och vi arbetar systematiskt med både värdegrund och måluppfyllelse. Skolan har tillsammans med vårt aktiva trygghetsteam utvecklat ett värdegrundsarbete "STARS" som är schemalagt för samtliga pedagoger och elever. "STARS" lyfter bland annat våra sju diskrimineringsgrunder, men även andra viktiga frågor som kartlagts i verksamheten. Vi har också ett pågående projekt där vi inom kärnämnena visuellt kan följa elevernas kunskapsutveckling på både individ- och gruppnivå. Det ligger till grund för det kollegiala lärandet och används som analysverktyg för pedagogernas vidare undervisning. Som medarbetare på Rosenholmsskolan, har du stora påverkansmöjligheter, med nära till beslutsfattare och ledning. Du arbetar tätt tillsammans med rektor och enhetschef.