Resurs till förskola i Nässjö

Resurs till förskola i Nässjö

Nu söker vi en förskoleresurs på 50% samt 50% som pedagog med placering på Annebergs förskola. Som resurs/pedagog på förskolan arbetar du tillsammans med dina kollegor och skapar förutsättningar för barnens undervisning i utbildning och för att bidra till en rolig, trygg och lärorik plats att utvecklas och lära tillsammans Du bidrar genom att vara professionell, medveten och en reflekterande pedagog. På förskolan finns IT-pedagog och förskollärare med utvidgat uppdrag för att inspirera och vara ett stöd så vi tillsammans kan utvecklas i vårt arbete.
att få inflytande, utvecklas och lära sig.
Som förskoleresurs/pedagog är du med och bidrar till att förskolans uppdrag utifrån läroplanen genomförs. Du är med och lägger grunden för ett livslångt lärande där trygghet, omsorg och lärande bildar en helhet. Ditt synsätt präglas av allas lika värde och att se möjligheter för alla barn att delta i förskolans aktiviteter. Du har alltid barnets bästa i fokus.
Du är intresserad, engagerad, har lätt för att samarbeta och sprider arbetsglädje. Du har förmågan att ställa om och möta vardagen på andra sätt än vad som kanske från början var planerat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot Din ansökan!Kvalifikationer
Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument.
Erfarenhet av att ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd är ett krav.
Eftersom vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation behöver du ha god svenska i tal och skrift.
Du har ett öppet, positivt nyfiket förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor.
Det är en styrka att du har god kommunikativ förmåga och personlig mognad är en förutsättning för att du ska vara trygg i din yrkesroll.


För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Annebergs förskola är belägen i Anneberg cirka en mil från Nässjö och en mil från Eksjö. Förskolan ligger i ett villaområde med närhet till naturen. Förskolan har ändamålsenliga lokaler där vi har fokus på att skapa en god lek och arbetsmiljö.