Projektanställning "ateljerista" på Ingsbergs förskola

Projektanställning "ateljerista" på Ingsbergs förskola

Till största del kommer din roll att vara att driva olika skapande projekt för barn 1-5 år i vår fina ateljé på Ingsbergs förskola.

Kvalifikationer
Vi ser dig som brinner för skapande och kreativitet i olika former. Du är glad och positiv och tycker att arbeta med barn mellan 1 och 5 år. Meriterande är om du har en ateljeristautbildning.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Rekryteringen sker fortlöpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.