Nyhemsskolan söker lärare i slöjd.

Nyhemsskolan söker lärare i slöjd.

ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som ska undervisa i textilslöjd. Vi söker dig som har ett inkluderande förhållningssätt och möter varje elev utifrån individuella förutsättningar och behov. Du är en engagerad och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda möten och att samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer
KVALIFIKATIONER Du som söker * Ska vara legitimerad lärare i slöjd, inriktning textilslöjd. * Vill utveckla din undervisning och arbeta systematiskt med att planera, genomföra och bedöma elevernas kunskaper. * Anpassar undervisningen för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt utifrån sina förutsättningar. * Har förmåga att skapa goda relationer och har ett tydligt och professionellt bemötande i dialog med elever och vårdnadshavare.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Nyhemsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan är belägen i närhet till centrala Nässjö. Kommunikation med tåg och buss till grannkommunerna är goda. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som siktar på att fånga upp eleverna snabbt och sätta in rätt stöd tidigt. På Nyhemsskolan arbetar samtlig personal tillsammans med likabehandlingsteamet för att skapa trivsel och motivera till utveckling och lärande.