Nyhems förskola rekryterar förskollärare

Nyhems förskola rekryterar förskollärare

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng på Nyhems förskola?
Nu söker vi nya kollegier och kanske är det Dig/Er vi söker.
Du arbetar tillsammans i ditt team med undervisning och ansvarar för utbildningen i förskolan med Lpfö-18 som bas.
Ditt uppdrag som förskollärare innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn. Vi söker dig som är tydlig ledare, tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn. Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö- 18.
Nyhems förskola är en spännande förskola där vi har förmånen att arbeta med barn från flera delar av världen och språket är en central del i vår undervisning.
Vi strävar efter att arbeta med vårt systematiska kvalitetsarbete, dokumentation, planering och möten på dagtid. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen som organiseras av hälsosamma scheman för pedagogerna.
Vår värdegrund grundas i ett öppet och positivt klimat där olikheter ses som berikande. Förskolans värdeord är samarbete och kommunikation.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyexaminerad eller har legitimation och behörighet inom förskola. Intresse och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett relationellt förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegier. Du är förändringsbenägen, reflekterande och medveten av effekten av arbete med lågaffektivt bemötande.
Förskolan jobbar aktivt med digitala verktyg i undervisningen därför är ett intresse för digitaliseringen meriterande.
Eftersom arbetet bedrivs i team är det en förutsättning att du kan och tycker om att samarbeta. Kunskap och erfarenheter av arbete med bildstöd och tecken som stöd samt ett interkulturellt förhållningssätt är också meriterande.
Som tillsvidareanställd i kommunen ingår förmåner såsom ett digitalt verktyg och arbetskläder samt skor.


För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Nyhem med en svårslagen utsikt över hela Nässjö. Skogen både på förskolans gård samt ett stenkast från förskolan.
Till förskolan tar du dig från Jönköping på 30 minuter, Tenhult 20 minuter och Eksjö 20 minuter.