Norråsaskolan söker 7-9 lärare i Franska/Engelska

Norråsaskolan söker 7-9 lärare i Franska/Engelska

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare i Franska och engelska i åk 7-9. I Ca 80% av tjänsten är i franska och resten i engelska. I Engelska arbetar du i ett tvålärarsystem med en annan lärare där ni planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans. I Franska ansvarar du själv för undervisningen för elever i åk 6-9. Tjänsten är ett vikariat under vt 2021

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i franska och Engelska i grundskolans senare år. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se/norrasaskolan
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Norråsaskolan är det viktigt att eleverna lyckas, i en miljö som präglas av trygghet. Vi arbetar hälsofrämjande och eleverna undervisas av utbildade och engagerade pedagoger. Norråsaskolans elever ska mötas med respekt och de ska visa respekt för andras olika livsvillkor. Målet är att eleverna förstår att Norråsaskolan är ett steg på vägen i det livslånga lärande. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.